Verkeer en school: hoe veilig is het?

Graag vragen wij uw aandacht voor het invullen van de online-enquête van de gemeente Den Haag over de verkeersveiligheid van onze schoolomgeving. 

 

We willen dat onze kinderen veilig door het verkeer naar school en naar huis kunnen. De gemeente heeft voor onze school daarom een schoolzone aangelegd. Door onder andere de tekst ‘schoolzone’ en speciale borden zien autorijders dat er een school in de buurt is. Dit helpt om automobilisten rustiger te laten rijden en te zorgen dat ze extra letten op fietsende en lopende kinderen.

 

Werkt de schoolzone? Is het verkeersveiliger rondom school? Om hiervan een beeld te krijgen heeft de gemeente ons gevraagd mee te werken aan de evaluatie van de schoolzones. Daar hebben wij ook uw hulp als ouder of verzorger bij nodig! Vul daarom uiterlijk 21 februari 2020 de vragenlijst in. Dat kan door te klikken op de link hieronder. Dan komt u op de website met de vragenlijst. De vragen beantwoorden kost 5-10 minuten. 

 

enquete (https://verkeersenquete.nl/v/schoolzone070)

 

Alvast bedankt! Hiermee zijn we met z’n allen weer een stapje dichterbij een nog veiligere schoolomgeving voor onze kinderen.

 

 

schoolzone schoolzone