Week update

Beste ouder(s)/verzorger(s), 

 

Deze week hebben de startgesprekken plaatsgevonden, wat fijn dat ik de meeste van jullie gesproken heb. Ik heb deze gesprekken al zeer waardevol ervaren. 

De kinderen van groep 3 hebben deze week hard gewerkt met het leren klokkijken. Ook hebben zij een hele hoop ’nieuwe’ letters geleerd.

De kinderen van groep 4 hebben deze week weer verder gewerkt met de zelfstandig naamwoorden en hebben ze kennisgemaakt met samenstellingen zoals ’fietsbel, schoolplein’. Ook hebben zij gekeken naar een lange som oplossen bijvoorbeeld 9+4+1= en hoeveel uur later is het?. 

Met de hele klas hebben we een nieuw lied geleerd. Eerst hebben we gesproken over waar jou hart vol van is. En gelukkig is er een hoop liefde te vinden bij ons in de klas. De link van het liedje is te vinden in het bericht. 

Nu nog een oproep vanuit mij. Voor groep 3/4 is er nog een klassenouder nodig! Want op vrijdag 30 september gaan we al voor het eerst op schooluitje naar het theater. Als klassenouder mag jezelf mee, maar als dat niet lukt kunt u er voorzorgen dat er een andere ouder mee gaat. U kunt ouders op de hoogte brengen van week updates etc. Wat staat daar tegenover? Een geweldig zorgeloos leerjaar voor uw kind en zijn/haar vriendjes en eeuwige dankbaarheid vanuit de juffen en/of meesters. 

 

Alvast een fijn weekend en tot maandag, 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Juf Lisetta 

parentinterview parentinterview